Радина Георгиева

Радина Георгиева е родена през 1996 г. в гр. Плевен. Студент е IV курс, специалност „Графичен дизайн и визуални комуникации“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, Факултет по изобразителни изкуства. Участва в изложби в страната, както и в Полша и Италия.
Освен графичен дизайнер, тя е и илюстратор на свободна практика с продажби в България и чужбина. Винаги намира свободно време за изпробване на нови техники и различни стилове. За нея всяка секунда от живота е изкуство, което иска да бъде забелязано и отразено по всевъзможни начини – рисунки, картини, музика, писане, дрехи, визия, атмосфера, начин на живот. Непрекъснато скицира и създава нови проекти – сама или с колеги от артистичните сфери. Развлича се с калиграфия и непрофесионална фотография, но целта, към която се стреми, е илюстрацията и книгооформлението.
Интересува се от езотерика и окултизъм и вмъква дълбока символика в илюстрациите и картините си. Вдъхновение за нея е природата, хората, сънищата, дълбините на ума, процесът на живеене.
В интернет пространството е известна с псевдонима си Гадина.

Повече от Радина Георгиева можете да видите тук.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *